L'EquiRencontre.

De EquiRencontre is sinds 1972 een bijeenkomst voor ruiters en menners.
Elk jaar rusten ruiters en menners hun paarden uit en trekken ze door de wegen van Wallonië om elkaar te ontmoeten tijdens het weekend van 15 augustus. Ze wandelen gedurende 2 dagen, 1 week, 1 maand,… alleen of in een groep; en ze ontmoeten elkaar allemaal op vrijdagmiddag. Op zaterdag wordt een grote wandeling georganiseerd met een landelijke picknick en een zeer gezellige sfeer.

VAN 16 tot 18 augustus 24
Onze prachtige provincies worden één voor één geëerd en bieden de mogelijkheid om nieuwe landschappen te ontdekken op het tempo van het paard.
Bij Equirencontre gaan ontdekking, recreatie en plezier hand in hand.
Met ritten voor ruiters en menners kan iedereen de regio en haar rijkdommen ontdekken. Spellen en voorstellingen (van boogschieten tot westernrijden tot voltige) en workshops worden georganiseerd afhankelijk van lokale suggesties en mogelijkheden.
De welkomstavond en de vriendschapsbijeenkomst maken deel uit van deze gedeelde momenten
Voor ruiters en menners die willen trekken of het trekken willen ontdekken.De accomedatie Au Foulard in Sippenaeken in de gemeente Plombières, in de provincie Luik, in de regio van de drie landenpunt.

Van 16 t/m 18 augustus 2024  Te paard, alleen of in teamverband, te voet of in een vrachtauto/trailer, voor het hele weekend.

Roland 0475429404